lauantaina, helmikuuta 10, 2007

Olin tänään neuleystäväni kanssa kädentaitomessuilla. Suurin osa näytteilleasettajista ei oikein kiinnostanut minua, onneksi, sillä rahaa meni aivan tarpeeksi muutenkin.
Ensimmäinen ostos oli huopaheijastin, joka sopii hyvin laukkuni koristeluihin (hyvin alkeellista kirjailua, taitoni ovat peräisin ala-asteelta). Värttinä on lähinnä koristeeksi (en ole oikein varma siitä mitä ja miten sillä tehdään), pidän vanhoista puuesineistä (kuten vanhoista esineistä ylipäätään, kuvausrekvisiittana kokoelmaani). Napit löytyivät samasta paikasta, pussillinen vaalean- ja tummanvihreitä eurolla. Myyjällä oli muitakin vanhoja käsityötarvikkeita mutta tungos oli niin kamala sillä kohtaa etten päässyt puikkoihin saakka. Neulajuttua en ostanut vaan sain siitä hyvästä että sanoin lankamyyjälle saaneeni liikaa rahasta takaisin, tuli hyvä mieli rehellisyydestä (enkä olisi varmaan voinut nauttia vääryydellä saamasta alennuksesta).
Araucania Nature Woolista tulee jonkinlaiset kädenlämmittimet, olen tällä hetkellä harjoittelemassa sormikkaiden tekemistä. Jos se onnistuu niin tuosta voisi tulla kivat käsineet melkein samanväristen kevätkenkieni kaveriksi.
Colinette JitterBugista tulee sukat. Lanka on ihanan tuntuista ja väristä.
Tuosta silkistä saattaisi tulla noiden jämälankojen kanssa jonkinlainen virkattu hattu. Tai sitten vain ihailen niiden värejä. Tällainen sukka on tällä hetkellä kesken, muutaman muun työn lisäksi. En tiedä raaskinko tehdä ne ensin loppuun, vai aloitanko uusia lankoja.

0 Comments:

Lähetä kommentti

Links to this post:

Luo linkki

<< Home