keskiviikkona, helmikuuta 21, 2007Raksilan Citymarketissa oli lankoja tarjouksessa ja luovuin periaatteestani olla neulomatta mitään isompaa. 600 grammaa mustaa Woolia maksoi vähän alle 20 euroa, sillä hinnalla voin harjoitella villapaidan tai -takin tekemistä. Muitakin lankoja siellä oli.
Nyt pitäisi keksiä sopiva malli, jokin v-aukkoinen ja tyttömäinen ja helppo.

Pyöröpuikoillani on nyt koti. Olen siihen aika tyytyväinen, siihen nähden että olen ompelukoneeton ja -taidoton enkä omista edes silitysrautaa. Kotelo on ehkä sen näköinen kuin se olisi tehty päiväkodissa mutta puikot eivät valita.

6 Comments:

Anonymous Anonyymi said...

Satuitko huomaamaan oliko siellä Novitan Huopasta alennuksessa? Minun pitäisi sitä saada jos huovuttaisin vanttuut.

5:04 ip.  
Blogger Näkymätön tyttö said...

Ei ollut muistaakseni, lähinnä taisi olla jotain puuvillalankoja.

5:09 ip.  
Blogger Marika said...

Äh, niinpä tietenkin kun juuri tänään poikaani viedessä palolaitoksen urheilusaliin treeneihin mmietin pitäisikö piipahtaa Raksilan Cittarissa. Täytyy käydä huomenna tytön treenien aikaan.

7:02 ip.  
Blogger Näkymätön tyttö said...

Langat olivat ainakin tänään yläkerrassa, niillä tienoin missä ennen oli kenkiä. En tiedä ovatko ne huomenna siellä, tavarat tuntuvat olevan joka päivä vähän eri paikassa.

7:05 ip.  
Blogger uhoava gnu said...

Olipas edullista Woolia! Laitan vinkkiä, jos törmään hyviin malleihin!

10:35 ip.  
Blogger Näkymätön tyttö said...

Minä olen toivonut että joskus törmäisin niin edulliseen lankaan että uskaltaisin ostaa sitä tarpeeksi isompaankin työhön, tuohon minullakin oli varaa. Jos onnistun tekemään noista jotain mukavaa ja jos joskus vielä rikastun niin sitten voin ostaa jotain hauskempaakin lankaa, pidän ehkä enemmän vähän elävämmästä pinnasta. Toisaalta Woolista näyttää tulevan aika siistiä neulosta, kokeilen sitä siskoni tilaamiin kynsikkäisiin.

7:44 ap.  

Lähetä kommentti

Links to this post:

Luo linkki

<< Home