tiistaina, syyskuuta 11, 2007

Mikään viime merkinnässä esitelty työ ei ole valmistunut mutta puikoille on päässyt myös villatakki ja jotain aivan muuta:
IMG_9156.JPG
Vanha olkalaukkuni alkaa hajota eikä budjettini salli uuden ostamista. Minusta ei myöskään ole tekemään aivan uutta laukkua joten päädyin tuunaamaan vanhaa vähän kummallista laukkua. Idea läpän päällystämisestä on hautunut mielessäni pitempään, ehkä siitä saakka kun löysin käsityömessuilta kierrätettyä sari silkkiä. Kävin lukemassa viikonloppuna käsityölehtiä kirjastossa ja Suuressa Käsityölehdessä oli juttu kirjasta, jossa oli samasta langasta tehty laukku, johon oli käytetty helmineuletta. Laukun neulominen ei kiinnostanut mutta sain siitä idean kokeilla helmineuletta langan kanssa, se toimikin aika hyvin, pinnasta tuli mukavan röpelöinen. Harsin neuloksen laukun läppään kiinni, se pitäisi ommella vielä tarkemmin.

IMG_9158.JPG
IMG_9159.JPG
IMG_9163.JPG

Laukkuun piti saada jonkinlainen pussi kännykälle. Virkkasin sen lopusta langasta (yhteensä niihin meni 100 gramman kerä) aika vapaamuotoisesti. En ole ihan varma onko se hauska vai vähän ruma mutta jotenkin se on liikuttava.

IMG_9172.JPG
IMG_9174.JPG

3 Comments:

Blogger Tuazophia said...

Tuo lanka on ihanaa! Tai siis oletan sen olevan samanlaista kuin Vihreän Vyyhdin myymä. En ole raaskinut ostaa sitä, mutta olen siellä hiplannut. Ja synttärilahjaksi sain sentään neljä kerää Noro Silkgardenia - minusta sekin on mahtavaa! :D

4:01 ip.  
Blogger Tuazophia said...

Vielä: http://www.vihreavyyhti.fi/

4:02 ip.  
Blogger Näkymätön tyttö said...

Se taitaa olla suunnilleen samaa lankaa, ostin sen lankakauppa.comin (mikä heidän varsinainen nimensä onkaan) kojulta. Se on kyllä ihanaa mutta sille oli vaikeaa keksiä käyttöä. Ja kauheaa neuloa, käytin kolmosen puikkoja kun halusin tiiviin pinnan ja niskani menivät aivan jumiin.
Silk Garden on myös ihanaa, minun pitäisi päätellä yhdet siitä tehdyt lapasraukat jotka ovat odottaneet sitä jo kohta vuoden. Niille alkaa olla melkein jo käyttöäkin.

4:07 ip.  

Lähetä kommentti

Links to this post:

Luo linkki

<< Home