tiistaina, syyskuuta 04, 2007

IMG_9113.JPG
Viime aikoina olen jostain syystä innostunut palmikoista. En ole pitänyt niistä aikaisemmin enkä ole halunnut neuloa niitä mutta nyt ne ovat alkaneet vaikuttaa kiehtovilta. Olen myös taas aloittanut ties kuinka monta uutta neuletta ja pelkään ettei mikään niistä valmistu.
Yksi keskeneräisistä on Knittyn Fetching. Niille olisi käyttöä näin syksyllä mutta minun pitäisi purkaa ensin yksi epäonnistunut ja yksi mallitilkku saadakseni tehtyä tuolle parin ja pelkään ettei lanka riitä kuitenkaan.

IMG_9148.JPG
Muitakin asusteita yksiraajaisille löytyy kuten pitkät sukat, joissa on koristeena palmikko johon ihastuin uudessa Interweave Knitsissa , siellä sitä oli käytetty vaatteessa joka ei sopisi minulle lainkaan.

IMG_9123.JPG
Eilen aloitin toisen Knitty-neuleen, Coronetin, joka saattaisi olla minulle sopiva talvihattu. En tiedä milloin se valmistuu, vielä ei ole ihan pipo sesonki, ainakaan Turussa.

IMG_9136.JPG
Tänään posti toi hartaasti odottamani paketin, noista pitäisi tulla villatakki, jos saan aikaiseksi.

4 Comments:

Blogger Tuazophia said...

Täh, oliko se noin yksinkertaista, se näytti isossa kuvassa paljon monimutkaisemmalta... :D Kiitos kuitenkin yksityiskohtakuvasta!

Miksiköhän tämä blogi ei näy päivittyneenä Blogilistalla? Olin missannut edellisen postauksesikin kokonaan, koska viimeisin päivitys Blogilistan mukaan on ollut 7.8.

3:23 ip.  
Blogger Näkymätön tyttö said...

Se on todella yksinkertainen :)

Jotain outoa taitaa olla Blogilistalle päivittymisessä, muistan nimittäin erikseen paineeni sitä tarkista onko blogi päivittynyt -nappia.

7:09 ip.  
Blogger Marika said...

Upea tuo Fetching ! Ja ihanan värisiä lankoja. Oulussa on miltei pipo-kelit.... Viime viikolla sai yksi aamu jo skrabata auton ikkunoita (tosin klo 4.30)

9:16 ap.  
Blogger Näkymätön tyttö said...

Fetching on kyllä hauska ohje, en vain tiedä saanko sitä ikinä valmiiksi. Langat ovat kuvissa aika aidon värisiä mutta tuo sininen tausta saa ne näyttämään epäaidoilta.

3:36 ip.  

Lähetä kommentti

Links to this post:

Luo linkki

<< Home